Rehabiliteringsafdelingen
Et rehabiliteringsophold er et kortvarigt midlertidigt ophold, hvor vi tilbyder en målrettet indsats. Formålet er, at du kan genskabe et så godt hverdagsliv som muligt, samt at du har mest mulig livskvalitet.
Rehabiliteringen starter imens du er på Rehabiliteringsafdelingen, hvor vi først og fremmest har fokus på at lave en tværfaglig vurdering af dine fysiske og psykiske funktionsniveau. Det er vigtigt for os, at du får den rette behandling, så du kan samle kræfter til at fortsætte din rehabilitering i egen bolig.
Vi tager sammen med dig afsæt i dine daglige aktiviteter ex. at stå op om morgenen, gå i bad, børste tænder osv. For at få mest muligt ud af dit ophold, er det vigtigt at du og evt. dine pårørende bidrager med information og deltager så meget som muligt. Her er dine pårørende også velkomne til, at komme forbi og gå en tur med dig, læse højt eller andet I tidligere har gjort sammen.
Under dit ophold udfærdiges der en individuel tværfaglig vurdering og evaluering af hvilke faglige indsatser du har behov for. De fortsatte faglige indsatser planlægges i samråd med dig og dine pårørende, uanset om du skal hjem i egen bolig eller vurderes til plejebolig eller plejecenter.
På afdelingen vil du møde et tværfagligt team, som alle arbejder ud fra en koordineret rehabiliterende indsats i alle vagtlag døgnet rundt. Teamet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, diætist, samt en farmakonom. Vi har et tæt samarbejde med vores udekørende team HTSH, samt øvrige samarbejdspartnere i kommunen, som ved behov vil deltage på overgangsmødet.
Vi har i alt 20 rehabiliteringspladser ca. 15 almene somatiske pladser og ca. 5 pladser til neurologiske borgerforløb.